SÄSONGSAVSLUTNING!

Dags för årets sista fordonsträff och givetvis visar prognosen 20+ och sol återigen, vad annars denna fantastiska säsong!?

I vanligt ordning serveras det korv, kaffe, läsk och fikabröd för den som önskar det. Merch finns också för den som vill hotta upp antingen sig själv, bilen eller kanske rent av båda två?

Som alltid uppmanar vi alla som inte kommer med entusiastfordon eller liknande att parkera nedanför Torshagshuset.

Vi vill återigen också poängtera att utsatt tid är 18.00.
Vi tycker verkligen att det är fantastiskt roligt med stor uppslutning och mycket folk, men att komma långt före utsatt tid gör varken att man får bättre plats, korven blir färdig tidigare eller underlättar för det organisatoriska runt hela träffen, snarare tvärtom, tyvärr.

Hoppas vi får avsluta årets superlyckade säsong av fordonsträffar med många av er imorgon i solskenet och med mycket skratt!

->

100 bilar, 70 motorcyklar och 20 mopeder – säsongsavslutningen på fordonsträffarna blev högt över förväntan! Ett enormt stort tack till er alla som kommer ut till oss och gjorde denna träff till vad den är – ni är helt fantastiska! Ett extra stort tack till Jörgen, 82, som kom och visade upp sin egenbyggda Lamborghini Countach.

Share Button